KRM
Arrangement

Morten Samuelsen

Konsert med allsang

28. apr. 2024 KL. 14:00 - 15:00

Morten Samuelsen reiser rundt med et nytt konsertkonsept som heter sanger til trøst, håp og glede. Dette er en konsert med mye allsang, kjente salmer og noen av Morten sine egne sanger.

Om Morten:

Med sin særegne varme i stemmen og en unik formidlingsevne har Morten Samuelsen nådd mange hjerter med sin sang. Han har sunget siden han var 8 år og har flere ulike cd produksjoner bak seg både i grupper og som solist.

​I 2011 kom han ut med sin første solo-cd med bla flere kjente klassiske sanger. Albumet "Til Trøst" kom ut i september 2019. Hans siste album "Med heile sjelå" kom ut juli 2021, med selvskrevne sanger. I 2023 har Morten gitt ut 2 nye singler. Morten har i flere år arrangert sine egne konserter, vært med på musicaler og deltatt på ulike arrangementer og konferanser.

​Våren 2015 deltok han i Norske Talenter og fremførte bla sangen Bring Him Home som rørte et helt Norge. Våren 2016 var han med en gruppe fra Stavanger Symfoniorkester på flere konserter rundt i Rogaland. Han har bla. musikere fra Stavanger Symfoniorkester med seg på albumet "Til Trøst".

​Siden november 2016 har Morten fått leve ut musikkdrømmen på heltid. Han er mye brukt som solist i begravelser og bryllup og reiser mye rundt i hele Norge med ulike konsertkonsept.

Billettlenke: https://utsteinkloster.ticketc...