KRM
Arrangement

Gilberdal

konsert på Utstein kloster

14. apr. 2024 KL. 15:30 - 16:45

GILBERDAL er en trio bestående av Øystein Gilje, Kjell Emil Berge og Tor Kjetil Espedal fra Rogaland. De byr på et variert repertoar, med vekt på egne norske låter.

Gilberdal feirer fem år som gruppe i 2024 og det har lenge vært en drøm for gruppa å ha konsert på Utstein Kloster. De planlegger nye låtslipp utover våren, og vil gi publikum en nær, varm og akustisk opplevelse både med egenkomponert musikk og noen tolkninger av favorittlåter fra andre artister, samt noen salmer i egen musikalsk drakt. De har med seg Bjarte Mo fra Stavanger Symfoniorkester på fiolin, en unik musiker som setter sin signatur på lydbildet og formidler sterkt gjennom instrumentet.
Siden debuten med "De gode dagene" mai 2019 har Gilberdal gitt ut en mengde musikk, og spilt på alt fra fjelltopper til kirkerom og fotballkamper, samt en rekke store og små scener flere steder i landet. Gruppa har på kort tid fått et bredt publikum og gjennomførte nylig sin første julekonsert for utsolgt St. Petri kirke. De har blitt listet på NRK P1 nasjonalt og nærmer seg to millioner avspillinger på Spotify.

Konserten skjer i samarbeid med Utstein Kloster Hotell som serverer søndagsmiddag mellom kl.13-17. Man kan slik kombinere et godt måltid med en vakker konsertopplevelse. Alt i storslåtte omgivelser, tett på naturen.

Billett kjøpes på:

https://melodypipe.com/event/gilberdal-pa-utstein-kloster